Gündem Niğde’de tren servis minibüsüne çarptı: 5 ölü 11 yaralı

Niğde’de tren servis minibüsüne çarptı: 5 ölü 11 yaralı

27.07.2016 - 08:20 | Son Güncellenme:

Niğde’nin Bor İlçesinde tam anlamıyla bir can pazarı yaşandı. Dün gece sabaha karşı...

Niğde’de tren servis minibüsüne çarptı: 5 ölü 11 yaralı

Niğde’nin Bor İlçesinde hemzemin geçitte, dün gece yük treni ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Bor Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir tekstil fabrikasının işçilerini taşıyan Feridun Çölbeyi (54) yönetimindeki 51 EK 704 plakalı servis minibüsü, İftiyan Mahallesi mevkinde hemzemin geçitten yolun karşısına geçmek isterken, Niğde’den Adana istikametine giden yük treni ile çarpıştı.

Kazada minibüste bulunan Mehmet Varışlı (33), Ruşen Yılmaz (52) ve Orhan Kızıl hayatını kaybederken; minibüs sürücüsü Feridun Çölbeyi ile Murat Tekin (47), Murat Yiğin (46), Yaşar Yalçın (27), Birol Öztürk (31), Lokman Balarban (23), Arif Karataş (23), Osman Aruk (42), Elvan Arı (42), Serkan Kahraman (28) ve Alaaddin Altınöz yaralandı. Yaralılar Bor ve Niğde Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Kaza nedeniyle Niğde-Adana Demiryolu bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.

NİĞDE'DEKİ TREN KAZASINDA ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Niğde'nin Bor ilçesinde hemzemin geçitte meydana gelen tren kazasında ölü sayısı 5’e yükseldi. Kazada minibüste bulunan Mehmet Varışlı (33), Ruşen Yılmaz (52), Orhan Kızıl, Osman Duman (34) ve Halil Özen ( 47) hayatını kaybetti.

Yazarlar