GündemNişanlısı ile denize giren gençten acı haber

Nişanlısı ile denize giren gençten acı haber

26.08.2024 - 12:42 | Son Güncellenme:

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denizde nişanlısı ile boğulma tehlikesi geçiren 28 yaşındaki Ufuk Gakçı hayatını kaybetti.

Nişanlısı ile denize giren gençten acı haber

Dün, Kandıra'nın Babalı Sahili'nde denize giren Ufuk Gakçı (28) ile nişanlısı O.G. boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde çırpınan çifti gören vatandaşlar ve cankurtaranlar yardıma koştu. Çift denizden çıkarılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Durumu ağır olan Gakçı, yapılan tüm müdahaleye rağmen bugün hayatını kaybetti. Gakçı'nın Sakarya'da yaşadığı, nişanlısı ile vakit geçirmek için Babalı Sahili'ne geldikleri öğrenildi.

O.G'nin ise hastanedeki tedavisi hala sürüyor.

 

KEŞFETYENİ
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha
Ayrılık yaramadı! Bir göndermeli paylaşım daha

Cadde | 09.05.2025 - 07:29

Mauro Icardi ve China Suarez evlenmeye hazırlanırken Wanda Nara'dan şoke eden hamle gelmiş ve genç sevgilisi L - Gante ile yollarını ayırmıştı. Peş peşe imalı paylaşımlar yapan Nara'dan yine olay olan sözler geldi.

Yazarlar