Gündem No: 309 21. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar!

No: 309 21. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar!

03.11.2016 - 14:58 | Son Güncellenme:

Çarşamba akşamları ekrana gelen No: 309 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlgiyle takip edilen romantik komedi dizisi No: 309 21. yeni bölümde Haluk'un fikri değişiyor. Lale hakkında ilk buluşmada olumsuz fikir edinen Haluk'un Songül'ü görünce fikri değişecek. No: 309 eğlenceli anları ile her Çarşamba Fox TV ekranında...

No: 309 21. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar

Gold Film imzalı No: 309 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen son bölümde Amerika'dan gelen Onur'un dayısı Haluk Lale karşısında olumsuz düşüncelere kapılsa da Annesi Songül'ü görünce bu fikrini yenecektir. No: 309 21. yeni bölümde ise Onur ve Lale arasında romantik anlar yaşanmaya devam ediyor. 9 Kasım Çarşamba saat 20:00'da ekrana gelecek olan No: 309 dizisinin Başrollerinde Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Demet Özdemir, Nurşim Demir, ve Gökçe Özyol yer alıyor.

Haberin Devamı

NO: 309 20. BÖLÜM ÖZETİ

Kendi ilişkisinde mutluluğu yakalayan Onur, Kurtuluş ve Samet’in de yardımına koşar, ve Lale ile birlikte Nergis ve Nilüfer’in de olacağı bir yemek organizasyonu düzenler. Bu organizasyonda onları sürprizler beklemektedir. Songül de geçmişe bir sünger çekip, hayatını değiştirmeye karar verir. Kızlar bu değişime başta şaşırsalar da destek olurlar. Bu arada Onur’un dayısı Haluk, nikah için Amerika’dan gelir.

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NO: 309 GENEL HİKAYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Haberin Devamı

NO: 309 21. BÖLÜM FRAGMANI