Gündem‘Notre Dame de Paris’ kendi dilinde İstanbul’da

‘Notre Dame de Paris’ kendi dilinde İstanbul’da

14.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victor Hugo’nun kaleme aldığı aşk hikâyesi ‘Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan ‘Notre Dame de Paris’ müzikali, 16 performans için 9-22 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM Ana Tiyatro’ya geliyor.

‘Notre Dame de Paris’ kendi  dilinde  İstanbul’da

Yıllardır gittiği tüm şehirlerde büyük ilgi gören ve bundan üç yıl önce Zorlu PSM’de de İngilizce sergilenen ve tüm biletleri tükenen müzikal; bu defa orijinal dilinde, Fransızca olarak izleyicisiyle buluşacak. Bilet fiyatları Fiyatları 165 ve 95 TL arasında değişen ve dün satışa çıkan gösteriyi seyretmek isteyenler zorlupsm.com ve biletix.com ile Zorlu PSM ana gişesini ziyaret edebilir.

KEŞFETYENİ
Devrim Özkan'ı çabuk unuttu! Yeni aşk resmen belgelendi
Devrim Özkan'ı çabuk unuttu! Yeni aşk resmen belgelendi

Cadde | 19.05.2025 - 07:06

Ünlü oyuncu Devrim Özkan'dan ayrıldıktan sonra adı sosyal medya fenomeni Duygu German'la anılan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın aşkı Galatasaray kutlamalarında ortaya çıktı.

Yazarlar