Gündem O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde Ezgi Asaroğlu şoku!

O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde Ezgi Asaroğlu şoku!

27.06.2016 - 10:03 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim dizisi nefes kesen sahneleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Fox Tv'de son olarak 100. bölümü ile ekrana gelen O Hayat Benim dizisinde yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. İşte O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde yaşananlar ve önemli gelişme...

O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde Ezgi Asaroğlu şoku

Fox Tv'nin fenomen dizisi O Hayat Benim 100.bölümü ile sezona ara verdi. Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim sezon finalinde neler yaşandı? O Hayat Benim 100.bölüm sezon finalinde hangi oyuncu diziden ayrıldı? İşte O Hayat Benim son bölümünden ayrıntılar...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM 100. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar. Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda… Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir!

Haberin Devamı

O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde Ezgi Asaroğlu şoku

O HAYAT BENİM DİZİSİNDEN AYRILIYOR

Başarılı ve güzel oyuncu Ahu Sungur, üç sezondur yer aldığı ''O Hayat Benim''e sezon finaliyle veda ediyor. 100 bölümdür Hülya rolüyle izleyiciyle buluşan Sungur diziden, yuvası olarak gördüğü konağı ve Hülya'yı yakarak deva ediyor.

Yaklaşık üç sezondur rol adlığı, Hülya karakteriyle hem ağlatan, hem güldüren hem de herkesin hayatına ufak dokunuşlar yapan Sungur, canlandırdığı karakter için zaman zaman "Ah benim çılgın kadınım sana hayat vermek ne güzel bir bilsen'' diyerek duygularını ifade ediyordu.

Ünlü oyuncu Ezgi Asaroğlu başrolde oynadığı O Hayat Benim dizisinden ayrıldı.

O HAYAT BENİM OYUNCU KADROSU

Keremcem
Ezgi Asaroğlu
Ceren Moray
Sinan Albayrak
Oya Başar
Süleyman Atanısev
Cem Kılıç
Ahu Sungur
Didem İnselel
Ozan Güler
Ecem Baltacı
Zerrin Sümer
Neslihan Acar
Nesime Alış
Cem Özer
Larissa Gacemer