Gündem O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.11.2016 - 11:10 | Son Güncellenme:

Fox'ta yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen O Hayat Benim dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide Ateş, Cemre’yi adalete teslim edecek mi? sorusuna cevap aranıyor. İşte O Hayat Benim 110. bölüm ile ilgili merak edilenler...

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı

O Hayat Benim başrollerinde Keremcem ve Ezgi Asaroğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. O Hayat Benim son bölümüyle nefesleri kesti. Merakla beklenen 110. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan O Hayat Benim yeni fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran’la ilgili kararını verirken Efsun orada yok!

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahar, Nuran’a kol kanat gererken Efsun orada yok! Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil! Ateş’in Cemre’yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet’i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor. Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

Haberin Devamı

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı

O HAYAT BENİM HİKAYE VE KÜNYE

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma...

O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır. O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen : Sadullah Şentürk
Yapımcı: Yaşar İrvül, Efe İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan