Gündem O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

06.04.2016 - 13:44 | Son Güncellenme:

Pazar akşamlarının rekortmen dizisi olan O Hayat Benim'de yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyicileri ekrana kitleyen O Hayat Benim dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte merak edilen O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özet haberi.

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

Pastel Film’in başarılı dizisi O Hayat Benim ailesi bildiği insanlar tarafından hayatı çalınan Bahar ve onun değişen hayatını anlatıyor. O Hayat Benim dizisi geçtiğimiz aylarda Kanal 5 (Bulgaristan), MTG (Rusya) , Puls TV (Polonya) ,Kanal D (Romanya) ve Telemundo (ABD)’da yayına başlamıştı. O Hayat Benim 89. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Başrollerini ünlü sanatçı Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimlerin paylaştığı fox tv’nin izlenme rekoru kıran dizisi ‘O Hayat Benim’de heyecan doruktaydı. Yapımcı firma Pastel Film olan, yönetmenliğini hamdi alkan yapan O Hayat Benim dizisinde bu hafta 88. son bölüm ile ekrana geldi. O Hayat Benim son bölüm ve detaylar haberimizde. O Hayat Benim her Pazar akşamı FOX'ta.

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Boğaz’ın karanlık suları Ganimet ve Sultan’ı yutmuş, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirmiştir. Efsun’la Arda’nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemiyordur artık. Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L’Efsun için beklenen sonuçları vermez. Yeni bir atağa ihtiyacı vardır Efsun’un. Ve Zeynep de bu oyunun merkezinde yer almaktadır. Zeynep’le arası açılan Cemal ise Müge’nin şoförü olarak konağa adımını atmıştır. Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildir. Cemre de Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 89. BÖLÜM FRAGMANI

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

O HAYAT BENİM DİZİSİ KADROSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.
O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen : Hamdi Alkan
Yapımcı: Yaşar İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan

Keremcem kimdir?

Keremcem Dürük (d. 28 Aralık 1977, Milas, Muğla) Türk şarkıcı ve oyuncu.Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas’ta doğdu.[1] İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu’nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji’ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi’nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan “Elimde Değil” şarkısını 1996’da Ankara'da yaptı.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

Ezgi Asaroğlu kimdir?

O Hayat Benim 89. yeni bölüm fragmanında sürpriz öpücük sahnesi - izle

Ezgi Asaroğlu (d. 18 Haziran 1987, İzmir) Türk sinema ve TV oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu. 30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan[6], birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya’nın Oscar aday adayı[8] olması ile kariyerine artı kattı. Asaroğlu, “Kampüste Çıplak Ayaklar” ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer filmi ile bir kez daha beğeni topladı. Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi film Ödülü"nü aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dizi, her Pazar 19:30'da Fox ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam etmekte.