Gündem O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şampiyon kim oldu?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şampiyon kim oldu?

31.12.2018 - 09:34 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, yılbaşı özel programıyla oldukça eğlenceli bir bölüme sahne oldu. Yarışmacıların bu kez ünlü isimlerden oluştuğu O Ses Türkiye'de adeta müzik ziyafeti yaşandı. Peki O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şampiyon kim oldu?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şampiyon kim oldu

TV8'in kült haline gelen ses yarışması O Ses Türkiye, dün akşamki yılbaşı özel programıyla unutulmaz bir bölümü geride bıraktı. Birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı O Ses Türkiye yılbaşı programında sürpriz bir şampiyon çıktı. Peki O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şampiyon kim oldu?

YILBAŞI ÖZEL POGRAMINDA KİMLER VARDI?

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne; İrem Helvacıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, , Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş, Kerem Alışık ve Ezgi Eyüboğlu konuk oldu ve izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı...

ŞAMPİYON KİM OLDU?

Birbirinden ünlü isimlerin müzik yeteneklerini sergilediği O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümü sonunda jüri üyelerinden biri şampiyon oldu. O Ses Türkiye yılbaşı özel programının şampiyonu olan jürisini Acun Ilıcalı açıkladı. Seda Sayan ile son ikiye kalan Hadise, yılbaşı özel bölümünün şampiyonu oldu. Hadise, çapraz düellolarda yarışmacılarından birini koruma altına alabilecek.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI FRAGMANI

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI 2. FRAGMANI

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI 3. FRAGMANI