Gündem O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de Ahmet Parlak sürprizi - izle

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de Ahmet Parlak sürprizi - izle

02.01.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

O Ses Türkyie Yılbaşı Özel programı ile reytingleri yıktı geçti. Yılbaşı gecesi en çok izlenen program olan O Ses Türkiye'de sürpriz ünlüler yarıştı. Programın son performansı ise Ahmet Parlak'ın oldu. Ahmet Parlak yeni şarkı performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özelde Ahmet Parlak sürprizi - izle

TV8'de yılbaşı gecesi eğlenceli dakikalar yaşandı. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahnede ünlüleri ağırladı. 3 adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi herkesi kahkahaya boğarken, Hidayet Türkoğlu'nun performansı ise güne damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Şarkısına "Allah'ım yardım et"diyerek başlayan Hidayet Türkoğlu'nun sık sık duraklığı, utandığı ve kahkaha attığı görüldü.

Acun'un Hidayet Türkoğlu'nun performansına yorumu "İnternette en çok senin şarkını tıklayacaklar" oldu

Yılbaşı gecesinde TV 8 ekranları eğlenceleli dakikalara sahne oldu.O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz’u bu yılbaşı akşamında ünlüler yarıştı. 3 Adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi özel skeçleri ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Ünlüler arasında yarışan Gürkan Uygun'un O Ses performansı ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Uygun, O Ses Türkiye sahnesinde jürinin karşısında Sezen Aksu'nun Büklüm Büklüm şarkısını seslendirdi. Başarılı oyuncu bu performansıyla büyük alkış topladı.

Haberin Devamı

"2016'DA YASAKLAR KALKSIN"

Şarkısını söyledikten sonra yeni yıl dileğini de söyleyen Gürkan Uygun, "2016 yılı hepimize önce sağlık getirir, sonra barış getirir, yasaklar kalkar herkes istediği gibi yaşar inşallah" dedi.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL'İN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe yayınlanan yılbaşı özel programında en çok puanı alan Gökhan ve Hakan, günün şampiyonu oldu.

AHMET PARLAK YILBAŞINDA DA COŞTURDU

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan yılbaşı özel bölümünün özel konuklarından birisi de söylediği İsyan şarkısıyla akıllara kazınan Ahmet Parlak oldu. Ahmet Parlak yine performansıyla herkesi büyüledi.