Gündem Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? ÖGG sonuçları sorgulama sayfası

Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? ÖGG sonuçları sorgulama sayfası

10.03.2022 - 09:08 | Son Güncellenme:

Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Yazılı Sınavı 79 ilde tamamlandı. Sınava katılım sağlayan adaylar, başarı puanları için meraklanmaya başladı. Peki ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ÖGG sınav sonuçları sorgulama linki 2022...

Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak ÖGG sonuçları sorgulama sayfası

27 Şubat 2022 Tarihinde Özel Güvenlik sınavı uygulandı. ÖGG sınavına katılan adaylar sonuçları öğrenmek için sabırsızlanmaya başladı. Peki ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih aralığı 21 Mart ve 23 Mart olarak açıklandı. Peki ÖGG sonuçları tarihi de belirlendi mi?

Haberin Devamı

ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

27 Şubat 2022 Tarihinde uygulanan ÖGG sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Peki ÖSGG sonuçları için tarih verlidi mi?

ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖGG sınav sonuçları tarihi için herhangi bir duyuru yapılmadı. Konuya ilişkin detaylı bilgi verildiğinde haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından söz konusu sınavla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Başkanlığımız 2022 yılı sınav takvimi doğrultusunda; Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Yazılı Sınavı 79 ilde 27/02/2022 tarihinde yapılmış olup, temel eğitim sınavına 30.001 aday yenileme eğitim sınavına 18.787 aday olmak üzere toplam 48.788 aday katılım sağlamıştır.