Gündem 95. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı bugün açıklanır mı? ÖGG sınav sonucu sorgulama...

95. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı bugün açıklanır mı? ÖGG sınav sonucu sorgulama...

05.01.2022 - 08:33 | Son Güncellenme:

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. 19 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen 95. dönem ÖGG sınavının ardından gözler EGM'den yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Peki Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

95. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı bugün açıklanır mı ÖGG sınav sonucu sorgulama...

ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu sınava katılım sağlayan adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 19 Aralık tarihinde gerçekleştirilen 95. dönem ÖGG sonuçlarının ardından gözler EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına çevrildi. Peki ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

95. DÖNEM ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

95. dönem ÖGG sonuçlarının açıklanacağı taih hakkında henüz açıklama yapılmadı. 94. Dönem ÖGG sınavı 17 Ekim tarihinde yapılmış sonuçlar ise 5 Kasım tarihinde erişime açılmıştı. 95. dönem ÖGG sınavının 19 Aralık'ta yapıldığı düşünülürse sonuçların 5-6 Ocak tarihleri arasında erişime açılması bekleniyor.

95. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

95.dönem ÖGG sınav sonuçları onlineislemler.egm.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak. Adaylar sonuçların açıklandığı andan itibaren TC kimlik numarası Sınav adı ve Güvenlik Kodu bilgilerini ekledikten sonra sonuçlarını sorgulayabilecek.

ÖGG SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI