Gündem OGM KURA | Orman Genel Müdürlüğü kura çekim tarihi belli oldu mu, ne zaman?

OGM KURA | Orman Genel Müdürlüğü kura çekim tarihi belli oldu mu, ne zaman?

20.04.2022 - 17:42 | Son Güncellenme:

OGM kura tarihleri sabırsızlıkla bekleniyor. Başvuru yapan adaylar kurumlardan duyuru bekliyor. Bir bilgi almak adına adaylar, "OGM kura çekimi yapıldı mı, ne zaman? OGM başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?" diye soruyor.

OGM KURA | Orman Genel Müdürlüğü kura çekim tarihi belli oldu mu, ne zaman

OGM 5000 geçici işçi alacak. Başvurular 15 Nisan'da sona erdi. Bugün itibarıyla aradan 5 gün geçerken sıkça "OGM kura çekimi yapıldı mı, ne zaman? OGM başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?" soruları geliyor.

Haberin Devamı

OGM KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi Türkiye İş Kurumu açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.