Gündem Okul servisi uçtu: 5 yaralı

Okul servisi uçtu: 5 yaralı

06.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ümraniye’de ilkokul öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, 2 metre yüksekten park halindeki bir aracın üstüne uçtu. Kazada 3’ü öğrenci 5 kişi yaralandı

Okul servisi uçtu: 5 yaralı

İstanbul Ümraniye’de ilkokul öğrencilerini taşıyan servis minibüsü kaza yaptı. Kazada serviste bulunan 3 öğrenci, şoför ve hostes hafif yaralandı. Kaza saat 09.00 sıralarında Armağanevler Mahallesi Gürsoy Sokak’ta meydana geldi. Görgü tanıklarının anlatımına göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü yaklaşık 2 metre yüksekten park halindeki bir aracın üzerine uçtu. Yan yatan servis minibisünde 3 öğrenci ,şoför ve hostes hafif yaralandı. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Haberin Devamı

‘Fren boşaldı’ iddiası

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hafif yaralanan 5 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Bir görgü tanığı, “Öğrenci servis minibüsü rampadan inerken freni boşalmış. Kaldırıma sürterek kontolden çıktı. Sonra bir aracın üzerine düştü. Yaralıları tedbir amacıyla hastaneye kaldırdılar” diye konuştu. Polisin kaza ile ilgli soruşturması devam ediyor.