Gündem Okullar tatil oldu! 21 ilde eğitime ara verildi

Okullar tatil oldu! 21 ilde eğitime ara verildi

30.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişinde etkili olan kar yağışı ve sis ulaşımı yavaşlattı.

Okullar tatil oldu 21 ilde eğitime ara verildi

Karayolları ekipleri zeminde biriken karı küreme araçlarıyle temizlemeye çalışırken, tuzlama çalışması da yapıldı.

Haberin Devamı

İzmit’te zaman zaman karla karışık yağan yağmur nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. Vatandaşlar eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ankara ve 20 şehirde bugün eğitime ara verildi. Mersin’de kuvvetli yağış nedeniyle okullardaki tatil dün de devam etti. Kötü hava şartlarından dolayı Ankara, Nevşehir, Kocaeli, Bolu, Çankırı, Bilecik, Uşak, Kırıkkale, Kütahya, Eskişehir, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Denizli, Isparta, Konya, Burdur, Manisa, Uşak, Sakarya ve İzmir’de kar yağışı ve Mersin’de kuvvetli yağış ile sel yüzünden eğitime ara verildi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde D-130 karayolunun kenarında bulunan istinat duvarı çöktü. Kaya parçaları yola dökülürken, ulaşım tek şeritten sağlandı.

Haberin Devamı

Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı ve tipi etkili olurken Tekirdağ açıklarındaki fırtına nedeniyle pek çok şilep ve tanker Şarköy açıklarına demirledi.

Uludağ’da 2 metreyi aştı

Yılbaşı tatilinde konuklarını ağırlamaya hazırlanan Uludağ’da kar kalınlığı 2 metre 20 santime ulaştı. Bu arada, Bursa-Uludağ karayolunda yoğun kar ve tipi nedeniyle yaklaşık 100 araç yolda mahsur kaldı.