Gündem On Numara 30 Kasım çekiliş sonuçları: On Numara sonucu sorgulama...

On Numara 30 Kasım çekiliş sonuçları: On Numara sonucu sorgulama...

30.11.2020 - 21:17 | Son Güncellenme:

On Numara çekilişi tamamlandı ve talihliler belli oldu. On Numara çekilişi Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada 2 gün gerçekleştiriliyor. Bugün yapılacak çekilişte büyük ikramiye 130 bin 541 TL olarak belirlenmişti. Peki, 30 Kasım On Numara nasıl oynanır?

On Numara 30 Kasım çekiliş sonuçları: On Numara sonucu sorgulama...

On Numara çekilişine sayılı saatler kaldı. Sisal Şans tarafından yapılan On Numara çekilişi heyecanla bekleniyor. On Numara çekilişinde beklenen büyük ikramiye 130.541 TL. Peki 30 Kasım On Numara çekiliş sonucu haberimize. 

Haberin Devamı

ON NUMARA30 KASIM ÇEKİLİŞ SONUCU

30 Kasım On Numara çekilişi bu akşam saat 20.00'de gerçekleştirildi. Sonuçlara göre, 10 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti. 

On Numara 30 Kasım çekiliş sonuçları: On Numara sonucu sorgulama...

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

1 ile 80 numara arasından 22 numara çekilip, bu 22 numara arasından 10 adet numaranın bilinmesine dayanan bir oyun olan On Numara’da 10 numara bilenler, 9 numara bilenler, 8 numara bilenler, 7 numara bilenler, 6 numara bilenler ve hiç bilmeyenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler, kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de On Numara oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği On Numara’da her kolonun fiyatı ise 2 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/on-numara/kurallaradresinden ulaşmak mümkün.