Gündem Önce tecavüz ettiler, sonra telefonunu gasp ettiler

Önce tecavüz ettiler, sonra telefonunu gasp ettiler

10.12.2009 - 17:35 | Son Güncellenme:

.

Önce tecavüz ettiler, sonra telefonunu gasp ettiler

AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin İlçesi'nde, para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu olduğu öne sürülen 28 yaşındaki N.G.'yi kaçırıp tecavüz ettikten sonra cep telefonunu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Bolvadin İlçesi’nde para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu öne sürülen N.G., dün kendisini cep telefonundan arayıp anlaştığı 29 yaşındaki İ.D.'yi, Ethem Kelekçi Mahallesi'nde beklemeye başladı. N.G., aralarında İ.D.'nin de bulunduğu 3 kişi tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırıldı. Emirdağ İlçesi'ne götürülen N.G., boş bir arazideki kulübeye konuldu. İkinci bir otomobil ve 2 kişinin daha geldiği kulübede, 5 kişi N.G.'ye sırayla tecavüz etti. Tecavüz sonrası N.G.'nin cep telefonunu ve 380 TL parasını alan 5 kişi, daha sonra otomobillerine binip olay yerinden uzaklaştı.

Olay sonrası polise başvuran N.G., şüphelilerden şikayetçi olarak kendisini kaçırarak tecavüz edenlerin eşkalleriyle ilgili bilgi verdi. Polisin başlattığı soruşturma sonucunda olaya karıştığı iddia edilen İ.D. (29), F.T. (24), İ.D. (22), H.İ.D. (22), F.D. (16) yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.