Gündem Online MHRS Hastane Randevusu Alma

Online MHRS Hastane Randevusu Alma

19.06.2015 - 12:02 | Son Güncellenme:

Online olarak MHRS sistemine üye olarak hastane randevunuzu kolayca alabilirsiniz. MHRS üyelik ve hastan randevu alma işlemleri hakkında detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Online MHRS Hastane Randevusu Alma

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açılan Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile vatandaşlar son derece pratik bir şekilde hastane randevularını internet üzerinden alabilme imkanına sahip olabiliyor. Özellikle de MHRS hastane randevu sistemi ile vatandaşlar internete erişim sağlayabildiği her yerden son derece pratik bir şekilde hastane randevularını alabilme fırsatına sahip olabiliyor. Dijital platform üzerinde yer alan online hizmet uygulamaları sayesinde vatandaş, yaşamın her alanında internetin avantajlarını kullanarak sağlık hizmetlerinin modern yapısından yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu nedenle de Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açılan bu online hizmet uygulaması son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platformda yer alan online MHRS hastane randevu sistemi üzerinde vatandaşlar kolay bir şekilde tüm Türkiye’deki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri’ne ve 2., 3. kademe kamu hastanelerine randevu alabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu sebeple de vatandaş tarafından muayene olabilmek amacı ile son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açılmış Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile vatandaşın internete erişim sağlayabildiği her yerden kamu hastanesi randevularını alabilme imkanına sahip olabilmesinin yanı sıra daha pek çok önemli avantaja sahip olabilmesi sağlanıyor. Bu sebeple de vatandaş tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemini kullanarak, hastane randevusu alan vatandaşlar tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine randevu alabildikleri gibi poliklinik ve hekim seçimlerini daha rahat bir şekilde yapabiliyor. Vatandaşın muayene olacağı doktoru kendisinin seçebilmesi, çağdaş bir sağlık hizmetinin alınabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaşlar geçmiş randevu bilgilerine de kolay bir şekilde internetten ulaşabiliyor. Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile alınan online hastane randevuları için 15 günlük bir periyotta seçim yapılabildiği gibi randevu saatinden yalnızca 30 dakika önce hastanede olunması sıra bekleme ve uzun vakit kayıpları gibi sorunlar olmadan muayene olabilme imkanına sahip olunmasına yardımcı oluyor.

MHRS hastane randevu sistemine giriş yaparak, randevu alımlarını kolay bir şekilde internete erişim sağlayabildikleri her alandan yapabiliyor. Dijital platform üzerinden randevu alımı imkanı sunan bu merkezi randevu sisteminde çok geniş kapsamlı olarak randevu seçimlerini gerçekleştirebilme imkanı bulunuyor. Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinde ‘il’,’ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini istedikleri gibi yapabilen vatandaşlar kendilerine sunulan tarih ve saat seçenekleri içerisinden istedikleri ve en uygun olan randevu seçebiliyor. Daha sonra ise bir parola belirlenmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

MHRS hastane randevu sistemi içerisinde vatandaşlar randevu alımları için sisteme ‘T.C. kimlik numaraları’ ve ‘belirledikleri parola’ ile sisteme giriş yapabiliyorlar. Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sistemi içerisinde ‘il’,’ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini istedikleri gibi gerçekleştirerek, tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine randevu alabilme imkanına sahip olabiliyor.