Gündem Onur Büyüktopçu kimdir? Yeni yıl sürprizi

Onur Büyüktopçu kimdir? Yeni yıl sürprizi

31.12.2016 - 15:13 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye yarışması yeni yıla sürpriz ünlü konukları ile giriyor. Kiralık Aşk'ın Koray'ı olarak tanınan Onur Büyüktopçu, ekranların sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'ye konuk oluyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümüne katılacak olan Onur Büyüktopçu, hangi şarkıyı seslendireceği şimdiden merak konusu oldu.  Peki Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu kimdir Yeni yıl sürprizi

Yılbaşı özel bölümü ile O Ses Türkiye yarışması, 31 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. Yarışmanın yılbaşı bölümünde yarışacak ünlü isim Onur Büyüktopçu, jüri karşısında performansını sergileyecek. Jürisinde Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan-Hakan Özoğuz’un yer aldığ 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümüne katılacak ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu kimdir?

Haberin Devamı

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Boğa burcu olan Onur Büyüktopçu eğitim hayatını İngiltere'de tamamladı. Academy of Creative Training Bringtone Act, London Film Akademisi'nde eğitim aldı. Akademi eğitimini bitirdikten sonra birçok dizi ve sinemada konuk oyuncu olarak yer alan Onur Büyüktopçu; 2003 senesinde ise Lise Defteri adlı oyunda canlandırdığı Yusuf karakteriyle oyunculuğunu pekiştirmiş ve büyük bir beğeni kazanmıştır.

Şimdilerdeyse yeni dizilerden olan Kiralık Aşk da Koray karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Onur Büyüktopçu; doğma büyüme İstanbul’un yerlilerindendir. Dizideki karakteri ile dikkat çeken Onur Büyüktopçu oldukça duygusal bir karakteri olduğunu dile getiriyor. Dizinin dikkat çeken oyuncularından olan Onur Büyüktopçu’nun her geçen gün oyunculuk deneyimi artıyor.

Haberin Devamı

Onur Büyüktopçu’nun oynamış olduğu dizi ve filmler

Kavak Yelleri,
Tatlı Bela,
Fadime,
Üç Tatlı Cadı,
Hürmüz gelin,
Doktorlar,
Fırtınalı Aşk,
Yabancı Damat,
Lise Defteri,
Kiralık Aşk,