Gündem Onur Ödülleri’yle açıldı

Onur Ödülleri’yle açıldı

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından bu yıl 28. kez düzenlenen Uluslararası Ankara Film Festivali önceki akşam yapılan törenle başladı

Onur Ödülleri’yle açıldı

Türkiye’nin en köklü festivallerinden olan Ankara Uluslararası Film Festivali, MEB Şura Salonu’nda yapılan açılış töreniyle önceki gün başladı. Gecede İzzet Günay, Ahmet Say ve Oyuncular Sendikası’na Onur Ödülleri takdim edildi. Sunuculuğu Özge Uzun ve Ünsal Ünlü tarafından gerçekleştirilen gecede Kitle İletişim Ödülü’ne değer görülen Oyuncular Sendikası’na ödülü Tamer Levent verdi. Ödülü alan sendika başkanı Meltem Cumbul “Sesimizi duyurmamıza olanak verdiği için festivale çok teşekkür ederiz” dedi.

‘En güzel bakan oyuncu’

Sanat Çınarı ödülü ise Nesrin Cavadzade tarafından müzik yazarı Ahmet Say’a takdim edildi. Törenin en ilgi gören anı, Aziz Nesin Emek Ödülü’nün Hülya Koçyiğit tarafından İzzet Günay’a verilmesiydi. Koçyiğit, Günay’ın Yeşilçam’ın en güzel bakan, en yetenekli oyuncularından biri olduğunu ifade ederek bu ödülü takdim etmekten gurur duyduğunu söyledi. Festival, 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Onur Ödülleri’yle açıldı