Gündem Paramparça 75. bölüm fragmanında Dilara ve Cihan yakınlaşıyor!

Paramparça 75. bölüm fragmanında Dilara ve Cihan yakınlaşıyor!

05.10.2016 - 11:21 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Paramparça 75. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça dizisinde Cihan ve Dilara Cansu'nun hastalığı yüzünden yakınlaştı. Paramparça nefes kesen yeni bölümüyle her Pazartesi Star TV ekranında...

Paramparça 75. bölüm fragmanında Dilara ve Cihan yakınlaşıyor

Paramparça yine heyecan dolu bir bölüm ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Paramparça dizisinin 75. bölümünde Cihan ve Dilara, Cansu için bir araya geliyor. Ozan ise ortalığı karıştıracak. İşte Paramparça yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban,Barış Falay, Mine Tugay, Tolga Tekin, Nursel Köse, Ahu Yağtu yer alıyor.

PARAMPARÇA 75. BÖLÜM FRAGMANI

Reyting rekortmeni dizi Paramparça 75. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

PARAMPARÇA 74. SON BÖLÜM ÖZETİ

CANSU’NUN HASTALIĞI DİLARA İLE CİHAN’I YAKINLAŞTIRIYOR

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 74.’üncü bölümü ile ekrana gelecek.
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Burhan, Cihan’ın karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

ASUMAN’IN GİTME NİYETİ YOK

Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar.

HARUN’UN ŞÜPHESİ

Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.