Gündem Paramparça 76. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

Paramparça 76. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

12.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Paramparça 76. bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Dizi fragmanında ortaya çıkan gizemli kadın Cihan ve Harun arasında dengelerin değişmesinde büyük rol oynayacak. İşte Paramparça 76. bölüm fragmanı ve detayları..

Paramparça 76. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Ebru Özkan Saban yer alıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça yayınlanan son bölüm ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TILAYIN

Yayınlanan son bölüm ardından Paramparça 76. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ekrana gelecek olan Paramparça yeni bölümde Harun ve Cihan'ın hayatına direkt olarak etki edecek olan Serap Bak dizide dengelerin değişmesinde etkin rol oynayacağ benziyor. Paramparça 17 Ekim Pazartesi yepyeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asuman, Harun’a Yaklaşıyor

Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman’ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman’ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 76. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Maide Hanım’ın Nefreti Büyür

Maide Hanım, Harun ve Dilara’yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun’dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar.

Cansu’nun Durumu Ciddi

MR sonucun temiz çıkması Cansu’yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu’nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu tehlikenin de farkında değildir.