Gündem Paramparça son bölüm sonrası yayınlanan 88.bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Paramparça son bölüm sonrası yayınlanan 88.bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

15.01.2017 - 14:11 | Son Güncellenme:

Paramparça 87. son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Star'da her Pazartesi akşamı yayına giren Paramparça dizisinde bu hafta, Ozan ile tartışan Dilara üzerine gelen otobüsü son anda fark edince iş işten geçmiş oldu. Hastaneye kaldırılan Dilara ölüm kalım savaşı verdi. Son bölümün hemen ardından yayınlanan Paramparça 88. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı!

Paramparça son bölüm sonrası yayınlanan 88.bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Pazartesi akşamları ekrana gelen Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça 87. bölüm ile ekrana geldi. Paramparça 87. bölümde Dilara ve Harun arasında yaşanan konuşmayı duyduktan sonra soluğu annesi Dilara'nın yanında alan Ozan hesap sordu. Paramparça'da anonslara 40 yaşlarında ağır yaralı kadın olarak geçen Dilara hastaneden ölüm kalım savaşı veriyor.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA 87. BÖLÜM ÖZETİ

DİLARA’NIN ÖLÜM KALIM SAVAŞI

Ozan ile tartışan Dilara üzerine gelen otobüsü son anda fark eder ama iş işten geçmiştir. Kuvvetli bir çarpmayla yere savrulan Dilara’nın çantası bir kapkaççı tarafından alınır. Dilara kayıtlara, ‘40’lı yaşlarında, ağır yaralı kadın. Üzerinden kimlik çıkmadı’ olarak geçer.

PARAMPARÇA 88. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÖLÜM HABERİYLE YIKILIYORLAR

Gerçekleri öğrenen Ozan’ın bu konuyu mutlaka Dilara ile konuşacağını bilen Harun ile Cihan bir türlü Dilara’ya ulaşamaz. Artık iyice paniğe kapıldıkları bir anda 40’lı yaşlarında kimliksiz bir kadının ölüm haberi ile yıkılırlar… Dilara’nın kaldırıldığı hastanede büyük bir acı vardır.

Haberin Devamı

DAMİR İLE HAZAL ARASINDA NE OLUYOR?

Selma’nın polise çalıştığını anlayan Damir harekete geçer. Hazal, bir iş bahanesiyle karşısına çıkan ve kendisini işadamı Demir Yankı olarak tanıtan Damir’e karşı iyi niyetli yaklaşır ancak Damir, Hazal’ı görür görmez tüm hayatının değişeceğini anlamıştır.