Gündem 'Parayı çaldırınca doğumu unuttum'

'Parayı çaldırınca doğumu unuttum'

30.07.2015 - 05:54 | Son Güncellenme:

Hamile eşinin doğumundan bir gün önce kayıplara karışan Oğuzhan Doruk 5 gün sonra evine döndü. Doruk, babasının doğum için verdiği 2 bin lirayı çaldırdığını, 5 gün boyunca parayı aradığını ileri sürdü.

Parayı çaldırınca doğumu unuttum

Esenyurt'ta yaşayan Elif (21) ve Oğuzhan Doruk (22) çifti, geçen yıl evlendi. En büyük hayalleri bir kız çocuğu sahibi olmaktı. Kadın hamile kaldı. Bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen çift, dört gözle doğumu bekledi. Doğuma bir gün kalmıştı ki baba evden çıkıp kayıplara karıştı. Ailesinin ve polisin tüm arama çalışmalarına rağmen baba bulunamadı. Çocuk dünyaya geldi. 5 gün sonra ortaya çıkan babanın ise arkadaşlarıyla birlikte denizde olduğu ortaya çıktı. Baba, eğlenmek için arkadaşlarıyla Tekirdağ'a denize gitmişti. Babasının kendisine hamile eşinin doğum masrafları için verdiği 2 bin lirayı da aracının torpidosuna koyan Doruk, denizden dönünce parayı çaldırdığını anladı. Her yerde parasını arayan Doruk, 5 gün boyunca aracında yattığını, parayı bulamayınca evine döndüğünü söyledi.

Haberin Devamı

'DOĞUMDAN HABERSİZDİM'

Kundaktaki bebeğinin doğumundan habersiz parasının derdine düştüğünü ifade eden Doruk "Doktorlar eşimin bu ay içerisinde doğum yapabileceğini söylemişlerdi. Arkadaşlarımla denizde olduğum gün eşimin doğum yapabileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Eve döndüğümde eşimin doğum yaptığını öğrendim. Geç de olsa bebeğimi kucağıma aldığım için mutluyum" dedi.

Kaynak: Sabah