Gündem Parkta karşılaştığı husumetlisini öldürdü!

Parkta karşılaştığı husumetlisini öldürdü!

06.05.2022 - 13:15 | Son Güncellenme:

Mersin’de, parkta karşılaştığı husumetlisi Serkan Aburşu'yu (18) öldüren P.M. (17) adliyeye sevk edildi. Aburşu'nun cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Parkta karşılaştığı husumetlisini öldürdü

Olay, dün akşam saatlerinde Tarsus ilçesi Öğretmenler Mahallesi'ndeki Mehmetçik Parkı'nda meydana geldi. Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Serkan Aburşu ve P.M. parkta karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü, P.M., Aburşu'yu bacağından ve göğsünden yaralayıp kaçtı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırdığı Aburşu, hayatını kaybetti. Aburşu'nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Haberin Devamı

'KASTEN YARALAMA'DAN KAYDI VARMIŞ

Tarsus İlçe Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, P.M.'yi, olayda kullandığı değerlendirilen bıçakla saklandığı evde yakaladı. Daha önce de 'kasten yaralama' suçundan kaydının bulunduğu öğrenilen P.M., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan ve bugün ailesine teslim edilen Aburşu'nun cenazesi, Tarsus Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.