Gündem Payitaht Abdülhamid 5. bölümde ihanetin hesabını sorma vakti!

Payitaht Abdülhamid 5. bölümde ihanetin hesabını sorma vakti!

24.03.2017 - 10:00 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Sultan Abdülhamid, Damat Mahmut Paşa'nın hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada yapılan ihanetin cezasını kesme vaktidir. Damat Mahmut Paşa'yı cezalandıracak olan Abdülhamid bir yandan da düşmanın planını öğrenmeye çalışacaktır. Payitaht Abdülhamid nefes kesen 5. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam TRT 1'de...

Payitaht Abdülhamid 5. bölümde ihanetin hesabını sorma vakti

Payitaht Abdülhamid 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Payitaht Abdülhamid 5. yeni bölümde Sultan Abdülhamid'in Melike üzerinden kurduğu plan ile Damat Mahmut Paşa'nın hain olduğu ortaya çıkmıştır. Sultan Abdülhamid, bir yandan Damat Mahmut Paşa'nın cezasını kesecek bir yandan da düşmanın planını öğrenmeye çalışacaktır. Osmanlı İmparatorluğunun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı taht'da 33 yıl kalarak bu zorlu süreci Ulu Hakan ünvanıyla taçlanndıran Sultan Abdülhamid'in hayatı Payitaht Abdülhamid dizisinde konu alınıyor. Payitaht Abdülhamid 5. yeni bölüm ile bu akşam TRT 1'de...

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 5. BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud Paşa’dan hesap soracak, bir yandan da düşmanın kurmaya çalıştığı oyunlarını başlarına geçirecektir.

Seniha Sultan (Selen Öztürk), Bidar Kadın’ın (Özlem Conker) kendisine gösterdiği gerçekle köşeye sıkışmıştır. Haremde Mahmut Paşa’nın bıçakladığı kızın yaşıyor olması, Seniha’nın elini koluna bağlamıştır. Bir çıkış yolu bulmak zorundadır.

Aksi halde ailesini büyük bir tehlike beklemektedir. Theodor Herzl (Saygın Soysal), Emanuel Karaso (Ali Nuri Türkoğlu) ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Sultan'a karşı bizzat kendisi mücadele edecektir. Onun bu bomba gibi gelişi, Sultan’ı can damarından vuracak büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir! Ömer (Akın Akınözü), Sultan'ın emriyle büyük bir takibin peşindedir… Fakat işler sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yazarlar