Gündem Pelin Suade kimdir?

Pelin Suade kimdir?

05.01.2016 - 01:13 | Son Güncellenme:

Pelin Suade güzelliği ile dikkatleri üzerine topladı. İşte Benim Stilim'de izleyicilerin karşısına çıkan Pelin Suade çok beğenildi. Peki Pelin Suade kimdir? İşte detaylar..

Pelin Suade kimdir

Pelin Suade güzelliği ile dikkatleri üzerine topladı. İşte Benim Stilim'de izleyicilerin karşısına çıkan Pelin Suade çok beğenildi. Pelin Suade hakkında detayları sizler için derledik..

Haberin Devamı

Pelin Suade kimdir?

Fotomodellik ve mankenlik yapan Pelin Suade 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Televizyon ekranlarında 2006 yılından bu yana sunuculuk yapan güzel model müzisyen bir aileden gelmektedir. Pelin Suade Annesinin eğitim aldığı Üsküdar Musiki Cemiyeti'nin sınavlarına katılmış seslendirdiği bir eserle ustadlarının beğesini kazanıp bu önemli müzik kurumuna kabul edilmiştir. Cemiyete 2 yıl devam edip daha sonra şan eğitimiyle devam etmiştir.

Pelin Suade kimdir

İlk televizyon tecrübesin Şimdi Magazin isimli programla elde eden güzel model ardından Magazin Dünyası, Heyecanlı ve Kanal 1 Mazagin programlarında sunuculuk yaptı. Pelin Suade'nin en çok gündem olduğu programlar ise Bizden Kaçmaz ve Sinemanyak isimli programlar oldu. Eski kült filmlerle mavra yapan ‘Nayır N’olamaz’ ve magazin programı ‘Süper Kulüp’teki sunumuyla geçen yayın döneminin en çok konuşulan kadın sunucularından biri oldu.