Gündem ‘Peygamber torunuyum’ diyerek inandırmış!

‘Peygamber torunuyum’ diyerek inandırmış!

15.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün devre mülk satışında yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Ali Bayram, “Peygamber torunuyum” diyen Akgündüz’e inanarak kendisine 825 bin lira verdiğini söyledi.

‘Peygamber torunuyum’ diyerek inandırmış

İstanbul Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı iddiasıyla yargılanan Akgündüz’ün bulunduğu duruşmada şikayetçiler dinlenmeye devam etti. Kardiyoloji ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Ali Bayram da ifade veren şikayetçiler arasında yer aldı. Bayram ifadesinde, 825 bin TL değerinde kendisine ait arsa ve yazlığa karşı Caprice Gold’dan 4 adet devremülk aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Tapularını aldığını, 16 ayda aylık 5 bin 500 TL civarında kira geliri verildiğini söyleyen Bayram, “Bunun dışında başka ödeme yapılmadı. Hatta maliyeden bana vergi cezası geldi. Devremülkün değerini de çok düşük göstermişler. Ben Fadıl’ın peygamber torunuyum demesi üzerine inanarak hata yaptım. Şikayetçiyim” dedi.

24 şikayetçi avukatı sanık Fadıl Akgündüz’un tutuklanmasını talep etti. Mahkeme, sanıkların tutuklanması yönündeki talebi reddederek duruşmayı erteledi.