Gündem Pınar Deniz kimdir? Berk Cankat ile aşk mı yaşıyor?

Pınar Deniz kimdir? Berk Cankat ile aşk mı yaşıyor?

08.11.2018 - 11:35 | Son Güncellenme:

Pınar Deniz son zamanlarda ekranlarda sıkça gördüğümüz isimler arasında yer alıyor. Son olarak Berk Cankat ile birlikte başrol oynadığı Bir Deli Rüzgar dizisinde yolları kesişen çiftin gerçek hayatta da aşk yaşadığı ortaya çıktı. Peki Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz kimdir Berk Cankat ile aşk mı yaşıyor

Pınar Deniz kimdir sorusu son günlerin en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. Son dönemde ekranlarda sıkça görmeye alışık olduğumuz isimler arasında yer alan Pınar Deniz, Bir Deli Rüzgar dizisinde hayat verdiği Gökçe Yücel karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Pınar Deniz son olarak Berk Cankat ile birlikte Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi.

Haberin Devamı

PINAR DENİZ BERK CANKTA AŞK MI YAŞIYOR?

Yeni aşıklar Pınar Deniz ve Berk Cankat, önceki gün Nişantaşı City's'de ilk kez objektiflere takıldı.

Bir kafede yemek yedikten sonra alışveriş yapan sevgililer, "Fazla çekmeyin çok utanıyoruz" diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı.

Güzel oyuncunun, sevgilisi Berk Cankat'ın yüzünü okşayıp elleriyle yemek yedirmesi gözlerden kaçmadı.

Pınar Deniz kimdir Berk Cankat ile aşk mı yaşıyor

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Son olarak Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe Yücel karakterine hayat vermişti.

Yazarlar