Gündem PKK Tunceli'de muhtar ve 3 kardeşini kaçırdı

PKK Tunceli'de muhtar ve 3 kardeşini kaçırdı

17.09.2011 - 13:32 | Son Güncellenme:

TUNCELİ’nin Çemişgezek İlçesi’nde bir grup PKK’lı terörist Paşacık Köyü Muhtarı Sinan Biçici ile 3 kardeşini kaçırdı. Ovacık İlçesi’nde ise, teröristlerin el yapımı bombalarla iki işyerini düzenlediği saldırıda hasar meydana geldi.

PKK Tuncelide muhtar ve 3  kardeşini kaçırdı


PKK’lı teröristler, önceki gece Çemişgezek İlçesi’nde Paşacık Köyü Muhtarı Sinan Biçici ile kimlikleri öğrenilemeyen 3 kardeşini silah tehdidi ile kaçırdı. PKK’lıların 4 kardeşi kaçırması sırasında kimseye haber vermemeleri konusunda ailelerine tehdit ettikleri ve bu nedenle ailelerin güvenlik güçlerine durumu bildirmedikleri belirtildi. Güvenlik güçlerinin yaptığı istihbarat ve teknik takip sonucu muhtar Sinan Biçici ile 3 kardeşinin kaçırıldığı ortaya çıktı. Güvenlik güçleri kaçırılan 4 kişiyi kurtarmak ve PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgede başlattığı operasyonları sürdürüyor.

OVACIK’TA BOMBALI SALDIRI

Haberin Devamı

Ovacık İlçesi’nde dün saat 22.50 sıralarında PKK’lı teröristler bir manav ile şarkuteriye el yapımı bombalarla saldırı düzenlendi. İşyerlerinin kapalı olduğu sırada yapılan saldırılarda hasar meydana geldi. Güvenlik güçleri, PKK’lıları yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.