Gündem Plajlar tıklım tıklım

Plajlar tıklım tıklım

16.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü plajlar doldu taştı. Havanın da güzel olmasıyla İstanbullular plajlara akın etti. Küçükçekmece’deki Menekşe Plajı da kalabalıktan nasibini aldı. Plaja gelen yüzlerce kişi güzel havada denizin tadını çıkarttı. Şile’de de sıcaktan bunalanlar sahile akın etti.

Plajlar tıklım tıklım

İstanbul’da 1 Haziran tarihinde sezon açılısı yapan plajlar, ramazan ayı olması nedeniyle boş kalmıştı. Ramazanın bitmesiyle birlikte İstanbul plajlarına adeta akın başladı. Ramazan Bayramı’nın ilk günü 30 dereceyi bulan sıcağın ardından plajlar öğle saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Menekşe Plajı’na akın eden İstanbullular denizin ve güneşin tadını çıkarttı.
Aileleri ve arkadaşlarıyla Menekşe Plajı’na gelenler denize girip mangal yakıp piknik yaptı. Çoluk çocuk genç yaşlı yüzlerce kişi, denize girerek sahil kenarında “Piknik ve mangal yasağı” tabelaları olmasına rağmen mangal yaktı.
Gürcistan’dan gelen Yaşar Nuriyev, dinlenmek için ailesiyle buraya geldiğini söylerken, Suriyeli bir grup genç de denizi sevdikleri için buraya geldiklerini söylediler. l İSTANBUL DHA