Gündem POMEM başvuru sonuçları açıklandı! POMEM 22. Dönem sınav giriş belgesi...

POMEM başvuru sonuçları açıklandı! POMEM 22. Dönem sınav giriş belgesi...

22.04.2018 - 08:54 | Son Güncellenme:

POMEM başvuru sonuçları merak ve heyecanla bekleniyordu. 10 bin kişinin alınacağı POMEM başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte POMEM 22. Dönem sınav giriş belgeleri de sorgulanmaya başladı. İşte tüm detaylar...

POMEM başvuru sonuçları açıklandı POMEM 22. Dönem sınav giriş belgesi...

POMEM 22. dönem için lisans mezunu 7 bin 200 erkek ile 800 kadın, önlisans mezunu bin 800 erkek ile 200 kadın olmak üzere 10 bin öğrenci alacağını açıklamıştı. POMEM başvuru sonuçları ve sınav giriş belgeleri de belli oldu. İşte merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

ÖN LİSANS MEZUNU POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

LİSANS MEZUNLARI POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

22. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Giriş Sınavına Katılacak Adayların Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

22. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen ve sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı uygulanacaktır. Bu aşamalardan başarılı olan adayların mülakat sınavı tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte açıklanacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Haberin Devamı

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.