Gündem Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

08.11.2015 - 16:26 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin merakla beklenen Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bahri Umman, Ayşegül'ü Ufuk'un kaçırdığını öğreniyor ve intikam peşine düşüyor! İşte Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kanal D'nin vazgeçilmez dizisi Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yeni bölümünde, Bahri Umman, Ayşegül'ü Ufuk'un kaçırdığını öğrendikten sonra intikam peşine düşecek.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları fenomen dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm ile 11 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

POYRAZ KARAYEL 31. BÖLÜM FRAGMANI



POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel son bölümünde, Poyraz babasının çevirdiği işleri öğrenmek için ilk adımı atar, babasının iş teklifini kabul eder. Bu arada İsmail Karayel de boş durmaz, Despina’nın banka hisselerini Bahri’ye devretmesini engellemek için harekete geçer. Bahrilerin önünde ise çok daha büyük bir kriz vardır: Onur’un ölümü...

Mete’nin bulduğu deliller doğrultusunda yıllar sonra Onur’un mezarının açılması, Umman ailesinin geçmişe gömmeye çalıştığı tüm acıları da yeniden yüzeye çıkaracaktır. Ayşegül’le Poyraz’ın yeniden beraber olduklarını Begüm öğrenince psikolojisi iyice mahvolur, bu da Poyraz’ı zor durumda bırakır.

Meltem ve Poyraz’ın Ufuk’u yakalamak için yaptıkları plan Ayşegül’ü büyük bir tehlike altına sokar.