Gündem Poyraz Karayel 69. bölüm fragmanı yayında mı?

Poyraz Karayel 69. bölüm fragmanı yayında mı?

17.11.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel 69. bölüm fragmanı için ise meraklı bekleyiş sürüyor. Poyraz Karayel tüm merak edilen soruların yanıtları ile haberimizde yer alıyor...

Poyraz Karayel 69. bölüm fragmanı yayında mı

Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Poyraz Karayel'in 68. son bölümü nefes kesti. Poyraz Karayel 68. bölümünde bu hafta, Poyraz’la ilk kez yakınlaşan Ayşegül, Çınar’la ilgili bir kararın eşiğine gelmişti. Ayşegül, Poyraz'a olan duygularına yenik düşüp Çınar'dan ayrılma kararı aldı ancak hiç beklemediği bir haber her şeyi alt üst ett. Peki Poyraz Karayel 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

POYRAZ KARAYEL 59. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz yayınlanmayan Poyraz Karayel dizisinin 69. bölüm fragmanı resmi siteye eklendiği takdirde bu haberimizdeki yerini alacaktır. Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel yeni bölümleriyle hafta içi her Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 68. SON BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel son bölümünde bu hafta, Ayşegül ve Poyraz aşkı, yeniden kıvılcım mı alıyor?" derken, hangi sürpriz gelişme duraksamalarına sebep oluyor! Poyraz ve Ayşegül ilk kez birbirlerinin acı dolu iki yılını öğrenmiş, özlemle sarılmışlardır. Ama kötü sürprizler yüzünden çok uzun hasret gideremezler.

İsa’ya acil olarak karaciğer nakli yapılması gerekmektedir. Uygun verici bulunamazken İsa’nın zamanı azalmaktadır. Bu sırada Poyraz ise Halil’in peşine düşmüştür. Poyraz Halil’i takip ederek örgütün bir sonraki hamlesini öğrenir. Ama bu hamleyi durdurmak kolay olmayacaktır.

Ayşegül ise derede ölen çocukların başına gelenleri araştırmaya devam eder. Bu yolda tehlikeli adımlar atacaktır. Poyraz’la ilk kez yakınlaşan Ayşegül, Çınar’la ilgili bir kararın eşiğine gelir. Ama Çınar’ın Ayşegül’e bir sürprizi vardır...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>