GündemPoyraz Karayel 82. final bölümü ile izleyicileri gözyaşlarına boğdu!

Poyraz Karayel 82. final bölümü ile izleyicileri gözyaşlarına boğdu!

02.03.2017 - 12:43 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel 82. bölümünde gözyaşları sel oldu. Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel’de önce Savaş ve Nevra'nın ölümü ardından Bahri Umman'ın torunu ile oynarken kalp krizi geçirip ölmesi son olarak Ayşegül'ün ölümü ile dizi mutlu son ile bitmedi. Poyraz Karayel ekrana gelen final bölümü ile bütün Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu!

Poyraz Karayel 82. final bölümü ile izleyicileri gözyaşlarına boğdu

Poyraz Karayel, veda bölümüyle herkese büyük bir şaşkınlık yaşattı. Poyraz Karayel final bölümünde Ayşegül'ü korumak ve ona kavuşmak için mücadele eden Poyraz, sevdiği kadını sonsuza kadar kaybetti. İlker Kaleli'nin (Poyraz) gerçek hayatta da büyük aşk yaşadığı sevgilisi Burçin Terzioğlu'nu (Ayşegül) kucağında taşıdığı sahne sosyal medyaya damga vurdu.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 82. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bahri, Savaş’ın tuzağına düşerek alevlerin arasında kalmıştı. Ölümle burun buruna gelen Bahri’yi ise son anda Ayşegül bulmuş ve onu kurtarmanın yollarını aramıştı. Babasını alevlerin içinde göre Ayşegül, büyük bir şoka girip kendini hiç düşünmeden alevlerin ortasına atıyor. Baba kız zor anlar yaşarken yine imdatlarına Poyraz ve ekibi yetişiyor. Dumanların arasında kalan Ayşegül’ü Poyraz kucağına alarak dışarı çıkarıyor.

Öte yandan Ayşegül ve Poyraz baş başa şömine karşısında romantik anlar yaşıyor. Uzun zamandır mutlu anlara hasret kalan ikili, güzel günlerin hayalini kurarak yeni bir hayata başlamanın planını yapıyor.

‘Senin hikayende mutlu son yok diye biliyordum!’
Mutlulukları hep yarım kalan Ayşegül ve Poyraz, bu defa sonunu kendileri yazacakları bir hikayeye adım atıyorlar. Ayşegül Poyraz’a “Senin hikayende mutlu son yok diye biliyordum” diye sorunca Poyraz’dan aldığı cevapla gözlerinin içi gülüyor. Poyraz ona yeni bir hayat vaat ederek “Bu sefer farklı, bu sefer sonunu biz yazacağız Ayşegül…”diyor. Bu akşam yayınlanacak olan Poyraz Karayel veda bölümünde ikili neler yaşayacak? Bu konuşmalardan sonra izleyiciyi neler bekleyecek? sorusu dizinin finalinde yanıt buldu.

Haberin Devamı

Poyraz’ın büyük intikam planı!
Poyraz, intikam almak için Girişim üyelerinin peşine düşüyor ancak bu defa sıradan bir intikam olmayacağının da sinyallerini veriyor. Bu arada Nevra, geçtiğimiz bölümde Çınar’ın öldürülmesiyle daha da hırslanmıştı. Poyraz ve Ayşegül’ün peşine düşen Nevra, adamlarına Poyraz’ı öldürüp Ayşegül’ü sağ getirmelerini emrediyor. Peki, Nevra’nın adamları tarafından köşeye sıkıştırılan Poyraz, nasıl bir hamle yapacak? Poyraz’ı bekleyen tehlike ne? sorusu final bölümünde yanıt buldu..

Büyük ihanet ortaya çıkıyor!
Üniversiteye başladığından beri Fatih’le yasak aşk yaşayan Songül ise yolun sonuna geliyor. Sadreddin’in ona kötü davrandığı zamanlarda duygusal boşluk yaşayan Songül, Fatih’in ilgisiyle gönlünü ona kaptırmıştı. Songül’le başlarda sadece dalga geçmek için zaman geçiren Fatih’in ise duyguları gerçeğe dönüşmüştü. Songül’ün uzağında duramayan Fatih, son olarak onun evinde şoför olarak göreve başlamıştı. Sadreddin ve Songül arasındaki buzlar eriyince ise Fatih cephesinde durum beklenmedik gelişmelerle sonuçlanmıştı. Sonunda Sadreddin, Songül ve Fatih’i yakalayarak silahını onlara doğrultuyor. Peki, bundan sonra ne olacak? Sadreddin, ikisi birden vuracak mı yoksa Songül bu durum karşısında Sadreddin’in aklını çelebilecek mi? sorusu Poyraz Karayel'in 82. final bölümünde yanıt buldu..

KEŞFETYENİ
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı

Cadde | 27.04.2025 - 07:55

Yarışma bittikten sonra aşkını ilan eden Semihcan, Sancakay Ilım ile ne zaman sevgili olduklarını açıkladı.