Gündem Poyraz Karayel son bölümünde nefesleri kesti! - izle

Poyraz Karayel son bölümünde nefesleri kesti! - izle

06.04.2016 - 09:45 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel 52. son bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Ekrana gelen Poyraz Karayel 52. son bölüm ile izleyenleri ekrana bağlamayı başardı. Poyraz Karayel 52. bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel son bölümünde nefesleri kesti - izle

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, sevilen dizi “Poyraz Karayel” yeni bölümüyle Kanal D’de ekrana geldi.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 52. BÖLÜM ÖZETİ

Sadrettin Adil’in adamlarının başına geçiyor. Ortalık fena karışıyor. Sadreddin’in Adil’in adamlarının başına geçtiğini duyan Bahri çok sinirlenmiştir. Yine de Sadreddin’i geri kazanmak için bir adım atar. Fakat Sadreddin’in yeni yerinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Tam tersine Bahrilere inanılmayacak tehditlerde bulunur. İpler iyice gerilir.

Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül’ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül’ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz’ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül’ü beklenmedik bir karar vermeye iter.

Sadreddin’i Adil’in adamlarından koparmak için Poyraz’ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet’in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır..

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 52. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL KONUSU

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye. Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI

İlker Kaleli
Poyraz Karayel

Burçin Terzioğlu
Ayşegül

Musa Uzunlar
Bahri Umman

Ataberk Mutlu
Sinan Karayel

Haberin Devamı

Kanbolat Görkem Arslan
Sefer

Ece Özdikici
Songül

İsmail Düvenci
Cevher Albay

Ali İl
Sadreddin Umman

Celil Nalçakan
Zülfikar

Cem Cücenoğlu
Taş Kafa

İLKER KALELİ KİMDİR?

Poyraz Karayel son bölümünde nefesleri kesti - izle

İlker Kaan Kaleli (d. 11 Mayıs 1984) Istanbul doğumlu Türk sinema ,dizi oyuncusu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır.

Oynadığı Diziler
Poyraz Karayel - Poyraz Karayel - Yönetmen: Çağrı Vila Lostuvalı - 2015 - Devam ediyor
Kayıp - Faik Şaşmaz - Yönetmen: Zeynep Günay Tan - 2013
Kayıp Şehir - İrfan - Yönetmen: Cevdet Mercan - 2012
Son - Yönetmen: Uluç Bayraktar - 2012

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

Poyraz Karayel son bölümünde nefesleri kesti - izle

Burçin Terzioğlu (d. 9 Mart 1980, İstanbul), Türk oyuncu.

Haberin Devamı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynamıştır.

Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. 2015'ten Beri Poyraz Karayel dizisinde başrol oynamakta. Ayrıca Poyraz Karayel dizisinde tanıştığı, İlker Kaleli ile aşk yaşamaktadır.

Filmografi
Poyraz Karayel (2015) - Ayşegül (Devam Ediyor)
Halam Geldi (film) (3 Ocak 2014 ) Benek (Anne)
Merhamet (dizi) (2013), Deniz
Ezel (2010-2011), Azad Karaeski - Kırgız
Ey Aşk Nerdesin? (2009), Zeliş (Zeliha Yılmaz)
Çemberin Dışında (2007), Laçin
Fırtına (2006), Zeynep Dalcı
Kadın İsterse (2004-2006), Demet
Aliye (2004), Ümit
Melekler Adası (2004), Ceren
Taştan Kalp (2003), Özlem
Kınalı Kar (2002), Pınar
Üzgünüm Leyla (2002)
Güz Gülleri (2001)
Yılan Hikâyesi (Bölüm Oyuncusu) (1999)
Sırılsıklam (1998), Feride
Çiçek Taksi (1995), Sinem
Mahallenin Muhtarları (1992), Simge
Menekşe Koyu (1991)
Fazilet (1989)
Yeniden Doğmak (1987)
Perihan Abla (1986-1988)
Hasretinle Yaşanmıyor (1986)
Çıplak Vatandaş (1985)
Patron Duymasın (1985)