Gündem Poyraz Karayel yeni sezona hızlı bir giriş yaptı-İzle

Poyraz Karayel yeni sezona hızlı bir giriş yaptı-İzle

29.09.2015 - 11:20 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel dizisi ara verdiği ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam etti. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'de şoke eden bir olay yaşandı. Sinan öldü mü sorusu herkesin dilinde. İşte Poyraz Karayel'in yeni sezon ilk bölümden detaylar ve gelecek bölüm fragmanı.

Poyraz Karayel yeni sezona hızlı bir giriş yaptı-İzle

Poyraz Karayel dizisi yepyeni bölümleriyle yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'in son bölümünde neler oldu? İşte Poyraz Karayel son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi “Poyraz Karayel” yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Poyraz Karayel 26. Bölüm Fragmanı:

Aradan 3 ay geçmiştir ve Poyraz hala Ayşegül’ün nerede olduğunu bulma peşindedir. Ayşegül ise bir Yunan adasında kendisine yeni bir hayat kurmuştur, hatta bu hayata dahil olmaya gönüllü genç bir adam da vardır: Mete... Bahri Baba ve ekip hala hapistedir, tehditler yüzünden onları savunacak avukat bulmakta zorluk çekmektedirler. Ama sonunda avukat Mete’nin beklenmedik yardımıyla hapisten çıkmayı başarırlar. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sefer, Sema, Bahri ve Sadrettin hayatlarını değiştirecek kararların eşiğindedir. Polislik görevine dönmüş olan Poyraz, kendini bir suikast girişiminin içinde bulur ve suikastçıyı öldürür. Fakat bu olay yüzünden Poyraz’dan intikam almak isteyenler, büyük bir trajediye neden olacaktır.

Haberin Devamı