Gündem Ramazan Bayramı ne zaman, ayın kaçında? 2021 Ramazan Bayramı'nda yasak, tam kapanma olur mu?

Ramazan Bayramı ne zaman, ayın kaçında? 2021 Ramazan Bayramı'nda yasak, tam kapanma olur mu?

19.04.2021 - 12:32 | Son Güncellenme:

Ramazan Ayı'nın ilk haftası geride kaldı. Gözler ise Ramazan Bayramı'na çevrildi. Yurt genelinde Ramazan Bayramı 2021 ne zaman, hangi gün başlıyor? Ramazan Bayramı'nda yasak var mı, kaç gün sürecek? soruları araştırılmaya başladı. Peki yetkililer tarafından Ramazan Bayramı'na yönelik hangi açıklamalar yapıldı? İşte Ramazan Bayramı 2021 hakkında merak edilenler...

Ramazan Bayramı ne zaman, ayın kaçında 2021 Ramazan Bayramında yasak, tam kapanma olur mu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram heyecanı 7'den 70'e yaşanıyor. Fakat koronavirüs salgınından dolayı Ramazan Bayramı ile ilgili araştırmalar günden güne artıyor. Kimi vatandaş Ramazan Bayramı ne zaman aramasında bulunurken, kimi vatandaş ise özellikle daha önceki bayramları şehir dışında geçiren, tatile çıkanlar bu bayramda da aynı planları yaşayabilecek mi öğrenmek istiyor ve Ramazan Bayramı'nda yasak var mı, kaç gün sürecek? sorusunu gündeme taşıyor.

Haberin Devamı

RAMAZAN BAYRAMI 2021 NE ZAMAN, HANGİ GÜN BAŞIYOR?

Ramazan Bayramı 13 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor, 15 Mayıs tarihinde sona eriyor.

RAMAZAN BAYRAMI HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

Ramazan Bayramı Perşembe günü başlıyor, Cumartesi günü sona eriyor.

RAMAZAN BAYRAMI KAÇ GÜN?

Ramazan Bayramı toplam 3 gün sürüyor.

BAYRAMDA YASAK VAR MI, TAM KAPANMA OLACAK MI?

Son dakika haberine göre, kabine toplantısının ardından yeni koronavirüs yasaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki hafta boyunca kısmi kapanma olacağını söyledi. Eğer vaka sayıları beklenilen seviyeye inmezse yeni kısıtlamaların gelebileceğini aktardı.
Ardından ne gibi yasakların uygulanacağı merak konusu oldu. İki haftalık süreç daha da kötüye giderse bayramda komple sokağa çıkma yasağı uygulanması bekleniyor.