Gündem Ramo konusu nedir? Ramo'nun oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Ramo konusu nedir? Ramo'nun oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

14.01.2020 - 17:32 | Son Güncellenme:

Show TV'de bu akşam 'Ramo' adlı dizi yayın hayatına başlıyor. Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın başrolünde olduğu dizinin konusu ve oyuncuları merak edilmeye başlandı. Diziseverlerin bir başka merak ettiği konu ise dizinin nerede çekildiği. İşte tüm detaylar...

Ramo konusu nedir Ramonun oyuncuları kimler Nerede çekiliyor

 

Başrolünde Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın bulunduğu "Ramo" adlı dizi bu akşam Show TV'de başlıyor. Aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmayı konu alan dizinin tüm detayları şimdi diziseverler tarafından araştırılıyor. Binlerce kişinin yanıt aradığı sorular ise "Ramo konusu nedir? Ramo'nun oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?" şeklinde...

Haberin Devamı

RAMO KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu BKM’nin Show TV için hazırladığı iddialı dizi ‘Ramo’ seyirciyi unutamayacağı bir hikayeyle buluşturmaya geliyor.

Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar.

Haberin Devamı

Bu yolda Ramo’yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel’dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira.

Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz’un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder.

Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.

RAMO OYUNCULARI KİMLER?

Dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor.

RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çekimleri Adana’da gerçekleşen dizi, efendisine başkaldıran Ramo’nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmayı konu alıyor.