Gündem Recep Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ kimdir, kaç yaşında? Zeynep Aktuğ dizi ve filmleri

Recep Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ kimdir, kaç yaşında? Zeynep Aktuğ dizi ve filmleri

14.01.2020 - 09:25 | Son Güncellenme:

Babası, Recep Aktuğ'un ölüm haberini sevenleri ile paylaşan Zeynep Aktuğ birçok dizi ve filmde rol aldı. İlk olarak İstanbul Şahidimdir adlı filmde Selvi karakterine hayat veren Zeynep Aktuğ popülerliği ise 2015 yıllarında çekilen Ali Kundilli adlı sinema filminde hayat verdiği İlknur karakteri ile yakaladı. Peki Zeynep Aktuğ kimdir, kaç yaşında?

Recep Aktuğun kızı Zeynep Aktuğ kimdir, kaç yaşında Zeynep Aktuğ dizi ve filmleri

Recep Aktuğ'un ölüm haberini sevenleri ile paylaşan kızı Zeynep Aktuğ, 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde tamamlayan Zeynep Aktuğ ilk oyunculuk deneyimini İstanbul Şahidimdir adlı filmde Selvi karakteri ile yaşadı. Ünlü oyuncu Recep Aktuğ'un ölüm haberinin ardından Zeynep Aktuğ kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Zeynep Aktuğ kimdir?

Haberin Devamı

ZEYNEP AKTUĞ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Recep Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ, 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi İstanbul'da okuyan Zeynep Aktuğ, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Ayrıca 1 yıl kadar klasik bale eğitimi de almıştır.

Birçok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca reklam filmlerinde de oynayan Zeynep Aktuğ, Atv’de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena dizisinde İngilizce Öğretmeni Ceren Soylu karakterini canlandırdı.

Zeynep Aktuğ, 2015 yılında başrolerini Cem Gelinoğlu ile paylaştığı komedi filmleri Ali Kundilli 1 ve 2 filmlerinde İlknur karakterini oynadı.

Filmografisi

2015 Ali Kundilli 2 - İlknur
2015 Ali Kundilli - İlknur
2014 Çılgın Dersane 3 - Şebnem
2007 Ayrılık - Tuğçe
2006 Selena - Ceren Soylu
2005 Aşk Her Yaşta - Esra
2004 Çınaraltı - Sırım
2004 İstanbul Şahidimdir - Selvi