Gündem Rengarenk 3. bölüm'de Renk ve Can arasında romantik sahne!

Rengarenk 3. bölüm'de Renk ve Can arasında romantik sahne!

12.08.2016 - 10:29 | Son Güncellenme:

Rengarenk izleyicileri Atv ekranlarına kitlemeyi başarıyor. İlgi ile takip edilen dizi Rengarenk 3. yeni bölümde neler yaşanacak? Rengarenk son yayınlanan 3. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm soruların yanıtları ile haberimizde yer alıyor...

Rengarenk 3. bölümde Renk ve Can arasında romantik sahne

Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Soluk soluğa izlenen Rengarenk yine nefesleri kesecek. Cuma akşamları ekrana gelmesi beklenen yeni dizi Rengarenk 3. bölüm henüz ekrana gelemedi. Bu hafta ekrana gelmesi beklenen ilk iki bölümü büyük beğeni toplayan Rengarenk 5. yeni bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Renk ve Can, birbirlerine itiraf edemedikleri duygulardan artık kaçamaz. Aşka olan inancını yitirdiğini zanneden Can, Renk'in hayatına girmesiyle hayatını yeniden şekillendirir.

Bu süreçte içinde bulunduğu durumu kabullenmekte zorlansa da ailesi için durum tam tersidir. Zeynep'in asıl kimliğini bilen Can'ın ailesi, durumdan çok memnundur. Öte yandan Renk, Aras'a ayrı kalmalarının daha doğru olduğunu kabullendirmeye çalışmaktadır...

Rengarenk izleyenleri ekrana kililtiyor. Başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in paylaştığı Rengarenk dizisinde, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, Cem Belevi, Sertan Erkaçan, Merve Oflaz, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, İnci Türkay, Şebnem Doğruer, Şükrü Türen ve Funda Güray gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek’in kaleme aldığı Rengarenk 3. yeni bölümü ile 12 Ağustos 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Atv'de...

RENGARENK 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

RENGARENK 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Rengarenk son bölümünde, Renk'in kendini Can'a Zeynep öğretmen olarak tanıtması su yüzüne çıkar.

Ünlü oyuncu Renk Duygun ve mütevazı bir veteriner olan Can'ın arasında yaşanan duygusal gerilim gittikçe tırmanmaktadır. Renk'in kendini Can'a Zeynep öğretmen olarak tanıtması su yüzüne çıkar. Kendini yeniden ihanete uğramış hisseden Can, bu durumu taşıyabilecek midir? Bu kumpasın içine ailesinin ve en yakın arkadaşlarının da dahil olduğunu öğrenen Can'ın iç dünyasındaki yıkım oldukça büyük olacaktır. Kendi şöhretli hayatından bunalan Renk ise söylemek zorunda kaldığı yalanının ortaya çıkmasıyla bu sade hayatta bulduğu huzuru kaybetmek üzeredir. Şöhretine değer veren ailesi ve ayrıldığı erkek arkadaşı da işin içine girince Renk kendini oldukça zor bir durumda bulur.

Yaşadıkları talihsizlikler sonrasında yaşamlarında güven duygusu arayan bu iki yaralı kalp Can ve Renk kendilerine dahi itiraf edemedikleri duygusal ama bir o kadar inatçı ilişkilerine devam edecekler mi? Yoksa girdikleri "güven duygusu" savaşında birbirlerinden vazgeçecekler mi? Can ve Renk'i bekleyen sürpriz sonunda Renk, Can'ın yaşama dönmesi uğruna, onu Zeynep öğretmen olduğuna inandırdığı hayata tekrar geri dönecek mi? Renk ve Can'ın geçmiş acılarından kaçarken birbirlerine yakalandıkları bu heyecan dolu gelişmeler bir türlü hız kesmeyecektir.

Haberin Devamı

Rengarenk, AB Sosyal Statü ve 20+ABC1 Kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

Rengarenk, AB Sosyal Statü'de 3,25 izlenme oranı ve 20,17 izlenme payına, 20+ABC1'de 3,27 izlenme oranı ve 17,49 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.

Dizinin ilk bölüm etiketi #rengarenk, bölüm başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi. 1. sıraya kadar yükseldiği listede bölüm sonuna kadar ve bölüm tekrarının sonuna kadar kalmayı başardı. Bölümün bitmesinin ardından #rengarenk etiketi, bir süre World Trending Topics listesinde de 6. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.