Gündem Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanında büyük itiraf!

Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanında büyük itiraf!

04.08.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanında Can ve Renk arasında neler yaşanacak? İşte Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanında büyük itiraf

Sevilen dizi Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanlarını yayınladı. Peki, Rengarenk 3. bölüm fragmanlarında izleyicileri neler bekliyor? Başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in başrolünü paylaştığı, yapımını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu'nun oturduğu Rengarenk, her Cuma akşamı saat 20:00'de Atv’de!

RENGARENK 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI





RENGARENK 3. YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Rengarenk 3. yeni bölüm fragmanında büyük itiraf

Haberin Devamı

Renk ve Can, birbirilerine itiraf edemedikleri duygulardan artık kaçamaz. Aşka olan inancını yitirdiğini zanneden Can, Renk'in hayatına girmesiyle hayatını yeniden şekillendirir.

Bu süreçte içinde bulunduğu durumu kabullenmekte zorlansa da ailesi için durum tam tersidir. Zeynep'in asıl kimliğini bilen Can'ın ailesi, durumdan çok memnundur. Öte yandan Renk, Aras'a ayrı kalmalarının daha doğru olduğunu kabullendirmeye çalışmaktadır...

RENGARENK DİZİSİNİN KONUSU

Dizide ünlü ve zengin bir ailenin kızı olan Renk oyunculuk yapıyor ve reklam filmlerinde oynuyor. Diğer taraftan Can kızlardan sıkılmış ve bir daha asla aşka ve kadınlara inanmam diyen bir karekteri canlandırıyor. Bu ikilinin yollarının kesiştiği noktada başlayan dizide rengarenk olaylar olacak.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)