Gündem Rengarenk 7. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Rengarenk 7. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

06.09.2016 - 08:46 | Son Güncellenme:

Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanında Can ve Renk aşkı tamamen bitecek mi? Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde...

Rengarenk 7. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Rengarenk dizisi sevilerek izlenmeye devam ediyor. Henüz yayın hayatına yeni başlamış yaz dizisi Rengarenk her bölümü ile olay yaratıyor. Hayran kitlesini git gide büyüten Rengarenk bu hafta da izleyicisinin beğenilerini üstüne toplayacak bir bölüm ile ekran karşısına geliyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC Medya- Mehmet Yiğitalp'in gerçekleştirdiği dizi Rengarenk'in başrollerinde ise, sempatik güzel Selin Şekerci ve Kaan Taşaner yer alıyor. İkilinin arasında geçen etkileşimi konu alan, romantik komedi dizisi Rengarenk yeni bölümü ile 9 Eylül cuma günü saat 20:00'de Atv'de!

RENGARENK 7. BÖLÜM FRAGMANI

RENGARENK DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rengarenk dizisinin son bölümünde Can'ı kaybetmek istemeyen Renk, Zeynep öğretmen yalanını sürdürmeye devam eder. Ancak durumlar hiç de istediği gibi olmaz. Gerçeği bilen kişiler Can'a bu durumdan bahsedince Can, Renk'in karşısına dikilir ve bütün bu olanların ne anlama geldiğini sorgular...

RENGARENK DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanda aşka inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretlerinden Renk'in hikâyesi!

Haberin Devamı

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp

Yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ebru Hacıoğlu

Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)

Selin Şekerci
Renk

Renk Türkiye'nin en ünlü oyuncularından. Hatta ünü Türkiye sınırlarını bile aşmış durumda. Arap ülkelerinde de çok seviliyor. Renk anne ve babası ünlü oyuncular olduğundan zaten kameraların önünde büyümüş, daha 1 yaşına gelmeden ilk reklam filminde oynamış. Bugüne kadar da sayısız film, dizi, reklam projesinde yer almış. Konservatuar mezunu. Oldukça güzel ve çekici bir kadın.

Kaan Taşaner
Can

Can ilk bakışta esprili ve eğlenceli. Ama aslında çoğu zaman duygularını belli etmemek için esprilerin arkasına saklanıyor. Güçsüz görünmekten nefret ediyor. O yüzden kolay kolay kimseden yardım istemiyor. Dostluğa ve arkadaşlığa çok önem veriyor. İdealist bir tarafı da var. Neredeyse İzmir'in tüm sokak hayvanlarını hiçbir ücret, karşılık beklemeden tedavi etmiş bugüne kadar. Can çok inatçı. Sakin görünse de sinirlendi mi tam sinirleniyor. Aşk diye bir şeyin olmadığına inanıyor.