Gündem Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran sahne! - İzle

Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran sahne! - İzle

08.09.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Rengarenk dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Merakla beklenen Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde..

Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran sahne - İzle

Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Rengarenk 7. yeni bölüm'de nefes kesen sahneler izleyenleri ekrana kilitleyecek. Renk ve Can 7. bölüm'de ayrılacak mı? İşte Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilenler haberimizde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC medya'nın üslendiği başrollerinde Kaan Taşaner, Selin Şekerci, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, İnci Türkay, Açelya Devrim, Selin Yeninci gibi isimlerin yer aldığı Rengarenk 7. yeni bölüm fragmanı ile 9 Eylül Cuma saat 20:00'da Atv ekranında...

RENGARENK 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RENGARENK DİZİSİ HAKKINDA

Genel Hikaye

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu

RENGARENK OYUNCU KADROSU

Selin Şekerci(Renk)

Renk Türkiye'nin en ünlü oyuncularından. Hatta ünü Türkiye sınırlarını bile aşmış durumda. Arap ülkelerinde de çok seviliyor. Renk anne ve babası ünlü oyuncular olduğundan zaten kameraların önünde büyümüş, daha 1 yaşına gelmeden ilk reklam filminde oynamış. Bugüne kadar da sayısız film, dizi, reklam projesinde yer almış. Konservatuar mezunu. Oldukça güzel ve çekici bir kadın.

Haberin Devamı

Kaan Taşaner(Can)

Can ilk bakışta esprili ve eğlenceli. Ama aslında çoğu zaman duygularını belli etmemek için esprilerin arkasına saklanıyor. Güçsüz görünmekten nefret ediyor. O yüzden kolay kolay kimseden yardım istemiyor. Dostluğa ve arkadaşlığa çok önem veriyor. İdealist bir tarafı da var. Neredeyse İzmir'in tüm sokak hayvanlarını hiçbir ücret, karşılık beklemeden tedavi etmiş bugüne kadar. Can çok inatçı. Sakin görünse de sinirlendi mi tam sinirleniyor. Aşk diye bir şeyin olmadığına inanıyor.

Selin Yeninci(Neşe)

Renk'in dizisinin senaristi. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde onun imzası var. Ama hiçbiri piyasa işi olmadığından ona büyük bir şöhret ve para getirmemiş. Neşe de bundan bıkmış durumda. Neşe takıntılı bir tip. Kimsenin anlam veremediği tuhaf huyları var, biraz çatlak. Ama o da zaten kimseye kendini anlatmayı, açıklamayı seven tiplerden değil.

İbrahim Kendirci(Yiğit)

Yiğit üniversitede asistan hoca. Can'ın arkadaşı. İçe dönük biri. Çok zeki ama IQ'su yüksek, EQ'su düşük. İnsan ilişkilerinde çok başarılı değil. Saf bir yanı var, kolay kanabiliyor. Bu yüzden de Ege şaka olsun diye onu sık sık kandırıyor. Yiğit'in kendine hayran bir yanı da var. İşini çok önemsiyor ve kendini Einstein gibi bir dahi olarak görüyor işi söz konusu olunca. Yiğit biraz içine kapanık bir tip. O yüzden bu yaşına kadar adam gibi bir ilişkisi olmamış.