Gündem Rengarenk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Rengarenk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

15.09.2016 - 12:10 | Son Güncellenme:

Rengarenk son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Atv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Rengarenk 8. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Rengarenk dizisi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Rengarenk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Rengarenk başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşener gibi iki başarılı isme yer veriyor. 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan Rengarenk son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kiitledi. İşte Rengarenk dizisinin tüm detayları...

Haberin Devamı

RENGARENK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rengarenk dizisi son bölümünde, bir yanda aşka inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretlerinden Renk'in hikâyesi! Can, sonunda Renk'in gerçekte ünlü bir yıldız olduğunu öğrenmiştir. Bu gerçeği kendinden saklayan kim varsa gidip hesap sorar. Renk ise Can'a kendini affettirmenin yollarını aramaya başlar. Tüm bunlar yaşanırken Aras, Can ve Renk'i kesin olarak ayıracak bir planın içindedir.Diğer yandan Sedef'i, Yiğit'ten kıskanan Pars, Sedef'e ilanı aşk eder. Sedef duydukları karşısında şaşırır ve Pars'a ne cevap vereceğini bilemez.

RENGARENK 7. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan Ege, kafeye müşteri gelmediği için maddi anlamda zor durumdadır. Bunu fark eden Neşe kendince bir plan yapar ve kafeye müşteri çekmeyi başarır. Ege ve Neşe giderek yakınlaşmaya başlamışlarken; yaşanan şok bir gelişme ile iş ve aşkları arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.

Haberin Devamı

RENGARENK HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu

Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)