Gündem Rengarenk dizisi için geri sayım başladı

Rengarenk dizisi için geri sayım başladı

07.06.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında Rengarenk dizisi çok yakında başlıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Rengarenk dizisinin konusu ne olacak? Rengarenk dizisinde kimler rol alıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Rengarenk dizisi için geri sayım başladı

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Rengarenk’in çekimleri başladı. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'in kaleme aldığı Rengarenk dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Önümüzdeki günlerde Rengarenk dizisinin tanıtım fragmanı yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

RENGARENK DİZİSİ HAKKINDA

Rengarenk Dizisinde de son dönemlerde Moda olan yabancı filmlerden uyarlama bir senaryoya yer verilecek. Julia Roberts ve Hugh Grant’lı “Nothing Hill” filminden alınacak senaryo romantik komedi türüne uyarlanacak

Aşk Engel Tanımaz filminin konusu ise şöyledir. Yayın evi sahini Spike dükkanda otururken içeri dünyaca ünlü bir oyuncu Scott girer. İlk etkileşimden sonra aralarında gizli bir aşk yaşanmaya başlar; ancak kadın dünyaca ünlü bir film oyuncusu erkek ise bir kitapçıdır; ancak aşk engel tanımayacaktır.

OYUNCU KADROSU

Selin Şekerci
Kaan Taşaner
Cem Belevi
Serenay Aktaş
Ümit Kantarcılar
Açelya Devrim Yılhan
Selin Yeninci
Sertan Erkaçan
İbrahim Kendirci
Funda Güray
Ferdi Sancar
İnci Türkay
Şebnem Doğruer
Şükrü Türen

Haberin Devamı

Ümit Kantarcılar kimdir?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. Ünlü oyuncu, 10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu’nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başladı. Kantarcılar 2014 yılında meslektaşı Gamze Topuz ile dünya evine girdi. Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.