Gündem Rotary Kulüpleri Ereğli'de buluştu

Rotary Kulüpleri Ereğli'de buluştu

27.09.2014 - 20:00 | Son Güncellenme:

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2014-15 Dönem Başkanı S. Boğaçhan Yıldırım, yoğun etkinliklerine devam ediyor. Yıldırım'ın son ekinliği, "Rotary Kulüpleri'nin Uluslararası 2430. Bölge 2. Grup Enstitüsü Toplantısı"nı Karadeniz Ereğli'de gerçekleştirmek oldu.

Rotary Kulüpleri Ereğlide buluştu

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2014-15 Dönem Başkanı S. Boğaçhan Yıldırım, yoğun etkinliklerine devam ediyor. Görevi 21 Haziran'da "Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın" sloganı ile devir alan Yıldırm'ın son ekinliği, "Rotary Kulüpleri'nin Uluslararası 2430. Bölge 2. Grup Enstitüsü toplantısı"nı Karadeniz Ereğli'de gerçekleştirmek oldu.

Haberin Devamı

"ROTARY'DE FARKLILIK ÖNEMLİDİR"

27 Eylül Cumartesi günü Gülüç'te bulunan Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen Uluslararası 2430. Bölge 2. Grup Enstitüsü toplantısı; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşmaları ile başladı. DG Korhan Atilla, "Neden Buradayız?" konulu sunumunda, farklı bir gün yaşanılacağını, gelmeyenlerin pişman olacağını vurguladı ve " Bu toplantı Rotaryanların birbirleriyle başarı öykülerini paylaşmak adına yaptığımız örnek bir çalışmadır... Rotary çalışma modelindeki farklılık önemlidir. Bugün burada Rotary ile ilgili yeni bilgileri edineceğiz. Kurallar hakkında hizmetten yana çalışmalara imza atacağız. "

Rotary Kulüpleri Ereğlide buluştu

PANEL 1

Atilla'nın sunumunun ardından "Rotary ile Işıldayan Yaşamlar: Kazanımlarım ve Kazandırdıklarım" paneli başladı. Moderatörlüğünü GDG Murat Öz ve GDB Tijen Türeli'nin yaptığı panele, konuşmacı olarak; DG eşi Aylin Atilla, GDB Cengiz Karaca, GDB Evren Karaahmet, GDB Yusuf Geren, Rtc. Ayşem Dilek Gökbayrakve Itc. Sena Yüzgeç ve ROTEX İdil Birben katıldılar.

Haberin Devamı

"DENEYİMLER ANLATILDI"

Panelistler, moderatörlerin sorularını cevaplandırdılar ve Rotay Kulüp üyesi olarak yaşamsal deneyimlerini aktardılar. Ayrıca zaman zaman salonda bulunan konuklarında da görüşlerine başvuruldu. Moderatör Murat Öz'ün konukları rahatlatan esprili yönetimi katılımcıların keyifli ve bilgilendirici saatler geçirmesine neden oldu.

Toplu fotoğraf çekilmesi ve öğle yemeğinin ardından Rotaryenler ve Rotaryen olmayanlar için 2 ayrı salonda paralel oturumlara geçildi.

Toplantı aralarında Çocuk Felci ile Mücadele Projesi kapsamında Karadeniz Ereğli'ye özgün Çilek Reçeli ve Elpek Bezi işlemeli ürünler satışa sunuldu. Satışlardan elde edilecek gelirle projeye pay ayrılacağı belirtildi.