Gündem Rüya dizisi ne zaman başlayacak?

Rüya dizisi ne zaman başlayacak?

07.07.2017 - 10:43 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanacak olan Rüya dizisi ilk bölüm tanıtımları yayınlanmaya devam ediyor. Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu yer aldığı Rüya dizisinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Rüya dizisi yakında Show TV ekranında...

Rüya dizisi ne zaman başlayacak

Yaz sezonunun başlaması ile birlikte kanallar yeni projelerini bir bir ortaya çıkarmaya başladı. Show TV'de başlayacak olan Rüya dizisi gerek konusu gerek başrol oyuncuları ile şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

RÜYA DİZİSİNİN KONUSU

Rüya, birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesi...

RÜYA DİZİSİ İLK TANITIMI

RÜYA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İki gencin zorluklarla dolu aşk hikayesinin ekrana geleceği dizinin tanıtımında Bulut ve Elif'in gözleriyle konuştuğu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi.

Haberin Devamı

RÜYA DİZİSİ 2. TANITIMI

Sultan Sarnıcı'ndaki büyülü atmosferin ekrana taşındığı sahnelerde Bulut’u güzelliğiyle etkileyen Elif’e “yaşadığın bütün acıları unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakkı vardır, kapat gözlerini” dediği sahne izleyicilerden tam not aldı.