Gündem Rüzgarın Kalbi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Rüzgarın Kalbi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

17.10.2016 - 11:23 | Son Güncellenme:

Rüzgarın Kalbi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesen Rüzgarın Kalbi 9. bölümde şok gelişmeler yaşanacak. Rüzgarın Kalbi heyecan verici fragmanı ile haberimizde yer alıyor...

Rüzgarın Kalbi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Rüzgar ile Zeynep arasında bir ilişkinin başladığını insanların öğrenmesi, her şeyin üzerine tuz biber ekler. Ayla bu süreçte Zeynep’e yardım etmek isterken, Kemal’in özel hayatı ile ilgili öğreneceği gerçeklerden sonra bu sefer de kendisinin yardıma ihtiyacı olur. Bu arada Kutay durmak bilmez. Onunla mücadele eden Rüzgar İzmir’de yaşayan zengin bir kız arkadaşından yardım alır. Bu yardım acaba bir şeyleri çözmeye mi yarayacak yoksa Zeynep’le olan ilişkisi başta olmak üzere işleri daha da karıştıracak mıdır?

Haberin Devamı

Rüzgarın Kalbi yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'taydı.

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RÜZGARIN KALBİ 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaşadıkları olaylar Rüzgar ve Zeynep’i birbirlerine daha çok yaklaştırmıştır. Ama Zeynep kalbinin sahibiyle ilgili sorular sormaya devam ettikçe Rüzgar huzursuz olur. Kemal Ayla ilişkisinden hoşlanmayan Vahide, Ayla’nın kafasını karıştırır. Öte yandan Rüzgar’a olan nefreti ve takıntısı her geçen gün artan Kutay'ın Rüzgar için korkunç planları vardır. Ama bu planlar ayağına dolanır ve hiç ummadığı şekilde sonuçlanır. Rüzgar Zeynep’le beraber olabilmek için hayatını düzene sokmaya karar verir ama hayat ona hiç hesapta olmayan sürprizler hazırlamıştır. Kalbinin sahibini arayan Zeynep, Meltem’in izini sürerken İstanbul’a kadar gelir. Bakalım orada kiminle karşılaşacaktır.

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ DİZİSİ HAKKINDA

Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

FOX’un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’te gerçekleştirildi.Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.