Gündem Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Survivor'a veda edecek mi?

Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Survivor'a veda edecek mi?

07.05.2019 - 13:02 | Son Güncellenme:

Sabriye Şengül, Survivor'da bu hafta Okay ile birlikte eleme adayları arasında yer alıyor. Kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan eleme konseyinde en fazla ismi yazılan iki isimden biri olan Sabriye Şengül, yarışmaya sonradan dahil olan isimler arasında yer alıyordu. Peki Sabriye Şengül adaya veda edecek mi?

Sabriye Şengül kimdir Sabriye Survivora veda edecek mi

Survivor'da Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunlarının ardından kazanan takım siyah takım olarak duyurulmuştu. Survivor'da kaybedilen iki dokunulmazlığın ardından Beyaz takım kendi içinde eleme konseyi yaptı. En fazla ismi yazılan iki isimden biri olan Sabriye Şengül bu haftanın eleme adayları arasında yer aldı. Peki Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Şengül bu akşam gerçekleştirilecek olan eleme konseyinde yarışmaya veda edecek mi?

Haberin Devamı

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”