GündemSahte yüzbaşı tutuklandı

Sahte yüzbaşı tutuklandı

25.06.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kendisini Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli yüzbaşı olarak tanıtan, çeşitli suçlardan aranan zanlı tutuklandı.

Sahte yüzbaşı tutuklandı

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Küçükköy Mahallesi'nde kendisini esnafa ve çevresine Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli yüzbaşı olarak tanıtan M.C'nin durumundan şüphelenen jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Haberin Devamı

"Hırsızlık ve özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla arandığı belirlenen M.C'nin evinde yapılan aramada tabanca, komando bıçağı ve askeri kamuflaj ele geçirildi. M.C, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KEŞFETYENİ
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'

Cadde | 29.04.2025 - 07:27

Şarkıcı Bayhan Gürhan trafik kazasında hayatını kaybeden babası Sabahattin Gürhan ile ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ateş düştüğü yeri yakar' dedi.

Yazarlar